16 Temmuz 2015 Perşembe

Astroloji



Astroloji gökyüzündeki gezegensel hareketler ile yeryüzünde yaşadığımız olayların bağlantısını tekniklerle ortaya koyan bir disiplindir.  Astroloji fal değildir, medyumluk değildir, hislerimizle hareket ettiğimiz bir alan değildir. Gezegenlerin hayatımıza etkisinin ortaya koyulduğu bir alandır.
Astrolojiyle kişi hayatını tanır, yaşadıklarını anlamlandırır, farkındalığı artar. Astroloji yaşam amacımızı bulmamızda,  potansiyellerimizi keşfetmemizde, şanslı zamanlarımızı görmemizde, duygularımızı tanımamıza yardımcı olur, bize yol gösterir. Astroloji hayata tutulan aynadır, ayağımıza takılan taşların ne olduğunu anlamamızı sağlar, kendi benliğimize inanmamızı sağlar. Genel hayatımızda nereden gelip nereye gittiğimizi fark etmemizi sağlar. Astroloji hayatımızın röntgenini çekip, bize rehberlik yapan olağanüstü bir sistemdir.
Hepimiz belli bir zamanda, belli bir yerde doğarız ve yıllanmış şaraplar gibi, doğduğumuz yıl ve mevsimin niteliklerini taşırız. Astroloji, bundan ötesine karışmaz veya etki alanının daha geniş olduğunu iddia etmez.’ - C.G.Jung 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder